NORVIA MENOPAUSE FIKK 4,3 AV 5 STJERNER I TESTPANEL

I forkant av lanseringen av Norvia Menopause hadde vi i sommer et testpanel med kvinner som fikk teste produktet, resultatene var svært gode. 4 av 5 kvinner med overgangsplager opplevde effekt.


Tilbakemeldingene vi fikk fra testpanelet var overveldende positive, både effekt, smak, konsistens og det faktum at produktet er plantebasert ble trukket frem. Gjennomgangstonen var at produktet hjalp med å redusere overgangsplager, redusere hetetokter og bedret nattsøvn. 


Bestill Norvia Menopause her!

En nyvinning for kvinner!
Norvia Menopause er en nyvinning for kvinner i overgangsalderen, formuleringen er basert på mer enn 30 års forskning på soya og plantebaserte ingredienser. Målet til Dr. Lars Høie var å utvikle et alternativt produkt som kunne lindre ubehag i tilknytning til menopause. Produktet som er i form av en velsmakende shake er 100% plantebasert, passer for vegetarianere, er glutenfritt, inneholder ingen meieriprodukter eller kunstig søtningsstoffer.


Sitater fra testpanelet:
*** «Følte meg lettere i kroppen og mindre sliten!! sov bedre.»
*** «Kvaliteten på søvnen ble bedre, hetetoktene ble også mildere.»
*** «Et godt produkt og jeg føler det står inne for det som er lovet.»
Så fornøyde var mange av testdeltagerne at da de fikk tilbud om å fortsette med Norvia Menopause nølte de ikke med å takke ja!


Bestill Norvia Menopause her!

Om Norvia Menopause

Norvia Menopause er vitenskapelig utviklet med tanke på kvinner som nærmer seg eller er i overgangsalderen. Produktet er plantebasert og vegansk, og inneholder planteøstrogenet soya isoflavoner og fermentert soya. Isoflavoner er kjent som "fytoøstrogener" og kan gi østrogenlignende effekter – helt naturlig. Derfor er de brukt i kosttilskudd for lindring av symptomer i overgangsalderen. I tillegg inneholder Norvia Menopause viktige tilskudd av proteiner, fiber, vitaminer og mineraler tilpasset kvinner i overgangsalderen.


(Norvia Menopause inneholder ingen kunstige søtningsstoffer, ingen melkeprodukter, er GMO fri og glutenfri.)


Norvia Menopause er godt for:


Hormonell aktivitet

Vitamin B6 bidrar til å regulere hormonell aktivitet.
Reduserer tretthet og utmattelse
Vitamin B12, B6 og magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt til normal energiomsetning.
Benbygning og tenner
Vitamin D og K, kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normal benbygning. Vitamin D, kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normale tenner.
Muskler
Proteiner bidrar til å opprettholde muskelmassen, mens vitamin D, kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
Nervesystem
Vitamin B6, B12 og magnesium bidrar til nervesystemets normale funksjon samt normal psykologisk funksjon.
Hjerte
Vitamin B1 (tiamin) bidrar til hjertets normale funksjon. I tillegg bidrar vitamin B6 og B12 til å opprettholde normale røde blodlegemer.
Immunsystem
Vitamin D, B6 og B12 bidrar til immunsystemets normale funksjon.