Bestill


Introtilbud: 30% rabatt!

Sliter du med overgangsplager?

Prøv Norvia Menopause velsmakende shake!


Et raskt og effektivt plantebasert tilskudd i en velsmakende shake som blant annet bidrar til å regulere hormonell aktivitet, redusere tretthet og utmattelse og ta vare på benbygningen.

Norvia Menopause fikk 4,3 av 5 stjerner i testpanel!


Hele 4 av 5 kvinner i overgangs-alderen opplevde effekt, Tilbakemeldingene var; «reduserte overgangsplager», «reduserte hetetokter om dagen», «sove bedre» og «reduserte tretthet og utmattelse».

Les mer

Norvia Menopause er en nyvinning for kvinner i overgangsalder!


Etter mer en 30 år med forskning og utvikling på soya og plantebaserte ingredienser har grunderen Dr. Lars Høie MD PhD utviklet et nytt produkt for kvinner som ønsker et alternativ for å lindre ubehag. 

LES MER

Velsmakende shake med dokumentert effekt!


Hormonell aktivitet - Vitamin B6 bidrar til å regulere hormonell aktivitet.

Reduserer tretthet og utmattelse - Vitamin B12, B6 og magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt til normal energiomsetning.

Benbygning - Vitamin D og K, kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normal benbygning.

Hjertet - Vitamin B1 (tiamin) bidrar til hjertets normale funksjon.


Les mer

100% Plantebasert


Norvia Menopause er vitenskapelig utviklet med tanke på kvinner som nærmer seg eller er i overgangsalderen. Produktet er plantebasert og vegansk, og inneholder soya isoflavoner og viktig tilskudd av proteiner, fiber, vitaminer og mineraler tilpasset kvinner i overgangsalderen. Norvia Menopause inneholder ingen kunstige søtningsstoffer, ingen melkeprodukter, er GMO fri og glutenfri.

Uten søtningmidler

Glutenfri

Uten meieriprodukter

Møt gründeren Lars Høie


Grunnleggeren Lars Høie (MD PHD; Dr Philos) har i flere tiår forsket på å kombinere ulike soyakomponenter i forbindelse med ernæring, det har resultert i en serie naturlige, svært effektive ernæringsprodukter med dokumentert effekt. De siste 3 tiårene har resultert i over 30 kliniske publiserte studier.


Resultatet er en serie velsmakende produkter basert på belgfrukten soya. Soya er en plantebasert ingrediens med naturlig høyt og komplett proteininnhold, høyt fiberinnhold, alle essensielle aminosyrene, naturlig rik på B-vitaminer, jern, sink, antioksidanter og flerumettede fettsyrer som omega 3, og inneholder ikke kolestrol. I tillegg er Norvia’s velsmakende shaker glutenfrie, inneholder ingen meieriprodukter og kun naturlige søtningsstoffer.