Bestill


Introtilbud: 30% rabatt!

Overgangsplager?

Prøv Norvia Menopause!


Nyhet! Endelig et helt naturlig, plantebasert produkt som hjelper mot plager i overgangs-alderen. Norvia Menopause inneholder soya isoflavoner og fermentert soya, samt nøye utvalgte vitaminer og mineraler for kvinner i overgangs-alderen.

Hvorfor virker Norvia Menopause mot overgangsplager?


Når kvinner nærmer seg overgangsalderen, begynner eggstokkene å lage mindre østrogen.    


Norvia Menopause inneholder planteøstrogener fra naturlig soya (fytoøstrogener), som sammen med nøye utvalgte mineraler og vitaminer hjelper mot overgangsplager.


Les mer

Norvia Menopause er en nyvinning for kvinner i overgangsalder!


Forbløffende resultater! Ellen testet Norvia Menopause i 4 uker og fikk svært gode resultater. Etter nå å ha brukt Norvia Menopause i to måneder er hun overbevist om at produktet har hjulpet henne med kvaliteten på nattesøvnen.

LES MER

Norvia Menopause fikk 4,3 av 5 stjerner i testpanel!


Hele 4 av 5 kvinner i overgangs-alderen opplevde effekt, Tilbakemeldingene var; «reduserte overgangsplager», «reduserte hetetokter om dagen», «sove bedre» og «reduserte tretthet og utmattelse».

Les mer

100% Plantebasert


Norvia Menopause er vitenskapelig utviklet med tanke på kvinner som nærmer seg eller er i overgangsalderen. Produktet er plantebasert og vegansk, og inneholder soya isoflavoner og viktig tilskudd av proteiner, fiber, vitaminer og mineraler tilpasset kvinner i overgangsalderen. Norvia Menopause inneholder ingen kunstige søtningsstoffer, ingen melkeprodukter, er GMO fri og glutenfri.

Uten søtningmidler

Glutenfri

Uten meieriprodukter

Møt gründeren Lars Høie


Grunnleggeren Lars Høie (MD PHD; Dr Philos) har i flere tiår forsket på å kombinere ulike soyakomponenter i forbindelse med ernæring, det har resultert i en serie naturlige, svært effektive ernæringsprodukter med dokumentert effekt. De siste 3 tiårene har resultert i over 30 kliniske publiserte studier.


Resultatet er en serie velsmakende produkter basert på belgfrukten soya. Soya er en plantebasert ingrediens med naturlig høyt og komplett proteininnhold, høyt fiberinnhold, alle essensielle aminosyrene, naturlig rik på B-vitaminer, jern, sink, antioksidanter og flerumettede fettsyrer som omega 3, og inneholder ikke kolestrol. I tillegg er Norvia’s velsmakende shaker glutenfrie, inneholder ingen meieriprodukter og kun naturlige søtningsstoffer.