FAQ

Medlemskap
Produkt
Levering

Hvordan kan jeg bestille flere eller færre pakker med Norvia Nutrition?


Hvis du som medlem har bestilt ett abonnement med 28 poser til 4 ukers forbruk, og ønsker å øke antall porsjoner per dag til to, tre eller flere, kontakt vår Kundeservice på telefon eller epost:


Telefon: +47 923 71 969

E-post: hei@norvianutrition.no


Du gjør det på samme måte hvis du ønsker å redusere dine månedlige forsendelser ned til for eksempel ett eller to per måned.

Kan jeg få forskjellige smaker i mine forsendelser?


Norvia Nutrition shakes finnes i forskjellige smaker:


Salty Caramel, en frisk og rund karamellsmak med et hint av salt.


Ice Vanilla, den er ikke for søt, men med den gode karakteristiske fyldige vaniljesmaken.Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å bytte til en annen smak i din neste forsendelse.

Hvilke fordeler har jeg ved å bestille et medlemskap med faste leveranser?


Som medlem vil du motta faste leveranser med Norvia i henhold til avtalt frekvens og antall.

  • 30% fast rabatt på alle forsendelser.
  • Fraktfritt levert med Helt Hjem.
  • Ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid.



Hva inneholder Norvia Nutrition shakes?


Norvia Nutrition shakes inneholder proteiner, fiber, karbohydrater, fettsyrer, mineraler og vitaminer som kroppen din trenger for å fungere optimalt. Med Norvia Nutrition shakes har du alt du trenger i et måltid. Enkelt, praktisk, tidsbesparende, god smak og plantebasert.

Hvilken proteinkilde er brukt i Norvia Nutrition shakes?


Norvia Nutrition inneholder soyaprotein som er et plantebasert protein rik på aminosyrer. Soya har en fordel i forhold til andre plantebaserte proteiner fordi det inneholder en komplett aminosyreprofil. Dermed er soyaprotein det eneste planteproteinet som ernæringsmessig er sammenlignbart med animalske proteiner. Norvia®-produkter inneholder

Er Norvia Nutrition plantebasert?


Norvia Nutrition shakes er plantebaserte, ikke-GMO, fri for meieriprodukter, og uten kunstige søtningsmidler. Norvia Nutrition shakes inneholder ikke ingredienser som er UHT (Ultra High Temperature) behandlet. Norvia Nutrition er nøye sammensatt, slik at de gir alle nødvendige og viktige næringsstoffer kroppen trenger, samt spesifikke forhold mellom makro- og mikronæringsstoffer som sikrer at ikke muskelmasse går tapt.

Hva kan man spise når man er på en lavkaloridiett og ønsker å gå ned i vekt?


Hvis man i en kortere periode erstatter flere måltider om dagen med Norvia Nutrition shakes, kan du fortsatt fritt spise grønnsaker med lavt kaloriinnhold som gulrøtter, brokkoli og salater. Det er også viktig å drikke minst 2 liter væske med lavt eller ingen kalorier – vann anbefales.

Hvis man i en periode ønsker å tilstrebe et komplett plantebasert kosthold, er det viktig å inkludere en rekke forskjellige vegetabilske matvarer, slik at anbefalt inntak av alle viktige næringsstoffer blir ivareatt.


Sunne alternativer til kjøtt er:

Tempeh (fermentert soya)

Jackfrukt

Natto (kokte soyabønner)

Linser

Sopp

Nøtter og frø

Bønner og belgfrukter

Med tanke på vekttap; hvorfor er et måltid basert på lavkalori viktig?


Norvia Nutrition gir alle de viktige næringsstoffene en person trenger i et måltid, men har veldig lavt kaloriinnhold. Det er derfor det er så effektivt for folk som vil gå ned eller opprettholde vekt, avhengig av hvor mange måltid man erstatter om dagen. Norvia Nutrition fungerer også utmerket som et mellommåltid.

Norvia Nutrition shakes inneholder karbohydrater fordi kroppen trenger det!


Vi har valgt å bruke fruktose i Norvia Nutrition shakes. Vår forskning har vist at det er nødvendig å balansere forholdet mellom proteiner, karbohydrater (med sukker fra fruktose) og essensielle fettsyrer for å bevare muskelmasse under vektreduksjon. Muskelmasse vil kunne gå tapt med en svært lav kalori diett. Både muskelceller og celler i sentralnervesystemet foretrekker blodsukker som energikilde for stoffskiftet, og hvis kroppen ikke får sukker fra fruktose, vil kroppen bryte ned for mye protein fra muskelmassen som glukose.

Hvordan kan jeg bestille flere eller færre pakker med Norvia Nutrition?

- Du kan når som helst endre antall porsjoner og smak ved å kontakte kundeservice. 


 Telefon: +47 923 71 969 

 E-post: hei@norvianutrition.no

Jeg har ikke fått pakken min.

- Det sendes en SMS fra Helt Hjem når forsendelsen er på vei, og når din pakke er levert. Pakken leveres enten i postkassen eller ved døren, det er budet som avgjør dette. Hvis pakken er for stor eller andre forhold tilsier det så vil pakken bli levert på hentested i nærheten av deg.

Jeg har fått SMS om at pakken min er levert, men jeg kan ikke finne den.

- Dersom du er helt sikker på at ingen andre kan ha tatt imot din forsendelse, kontakt kundeservice på hei@norvianutrition.no så får du hjelp.

Jeg har fått en hentemelding fra Helt Hjem, hvorfor det?

- Dersom du har fått en hentemelding fra Helt Hjem om en leveranse fra Norvia er det enten fordi pakken er for stor til å distribueres på vanlig måte, postkassen kan ha vært for full, eller at postkassen står på et utsatt sted slik at budet ikke anser det som trygt å sette igjen pakken.

Jeg ønsker å returnere varene mine?

En eventuell retur skal alltid avtales på forhånd, dette gjøres ved å sende epost til kundeservice på hei@norvianutrition.no .