Hvorfor Norvia Menopause virker mot overgangsplager

Norvia Menopause er en velsmakende plantebasert shake med høyt innhold av isoflavoner som tas daglig for å redusere plager knyttet til overgangsalder. 


Kvinner som spiser mest soyamat har en tendens til å ha færrest hetetokter. Dette har blitt tilskrevet forbindelser i soya kalt isoflavoner, som har svak østrogenlignende aktivitet. Planteforbindelser som er østrogenlignende kalles fytoøstrogener. Et kontrollert studie viste at ved å inkludere soya i kosten resulterte i færre hetetokter og forbedringer i andre menopausale symptomer. 


Bestill Norvia Menopause her!

Endringer av hormoner

I en normal menstruasjonssyklus produserer eggstokkene østrogen og progesteron, som fremmer modning og frigjøring av et egg. Når kvinner nærmer seg overgangsalderen, begynner eggstokkene å lage mindre østrogen.


Soyaingrediensene i Norvia Menopause er naturlig rik på soyaisoflavoner, fermentert soya og soyalecitin samt nøye utvalgte mineraler og vitaminer som hjelper mot overgangsplager. .  


Bestill Norvia Menopause her!


Norvia Menopause inneholder kun naturlige ingredienser. Ingen piller.

Norvia Menopause kommer i en velsmakende shake og absorberes lett. Den er utviklet med langsiktig kvinnelig helse i tankene og med god smak av Ice Vanilla.

Norvia Menopause bruk:

1 om dagen - ved lette overgangsplager anbefaler vi 1 Norvia Menopause shake om dagen

2 om dagen - ved overgangsplager anbefaler vi 2 Norvia Menopause shake om dagen, morgen og kveld.


Norvia Menopause er godt for:


Hormonell aktivitet

Vitamin B6 bidrar til å regulere hormonell aktivitet.
Reduserer tretthet og utmattelse
Vitamin B12, B6 og magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt til normal energiomsetning.
Benbygning og tenner
Vitamin D og K, kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normal benbygning. Vitamin D, kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normale tenner.
Muskler
Proteiner bidrar til å opprettholde muskelmassen, mens vitamin D, kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
Nervesystem
Vitamin B6, B12 og magnesium bidrar til nervesystemets normale funksjon samt normal psykologisk funksjon.
Hjerte
Vitamin B1 (tiamin) bidrar til hjertets normale funksjon. I tillegg bidrar vitamin B6 og B12 til å opprettholde normale røde blodlegemer.
Immunsystem
Vitamin D, B6 og B12 bidrar til immunsystemets normale funksjon.