VELSMAKENDE SHAKE MED DOKUMENTERT EFFEKT!

Norvia Menopause er en velsmakende plantebasert shake som tas daglig for å redusere plager knyttet til overgangsalder. 


Norvia Menopause er en proteinrik, soyabasert, helt naturlig, vegansk shake, basert på forskning av Dr Lars Høie MD PhD, Dr. Philos, som støtter kvinner i alle stadier av overgangsalderen som opplever hormonelle ubalanser og ubehagelige symptomer. 

Norvia Menopause absorberes lett og er utviklet med langsiktig kvinnelig helse i tankene og med god smak av Ice Vanilla.


Bestill Norvia Menopause her!

Norvia Nutrition historie

Grunnleggeren Lars Høie (MD PHD; Dr Philos) har i flere tiår forsket på å kombinere ulike soyakomponenter i forbindelse med ernæring, det har resultert i en serie naturlige, svært effektive ernæringsprodukter med dokumentert effekt. De siste 3 tiårene har resultert i over 30 kliniske publiserte studier.


Resultatet er en serie velsmakende produkter – fra lavkalorishaker til nyheten Norvia Menopause for kvinner i overgangsalderen – alle basert på belgfrukten soya. Soyaingrediensene i Norvia Menopause er naturlig rik på soyaisoflavoner, fermentert soya og soyalecitin samt et naturlig høyt og komplett proteininnhold, alle essensielle aminosyrene, og er naturlig rik på B-vitaminer.  


Bestill Norvia Menopause her!

Norvia Menopause bruk:

1 om dagen - ved lette overgangsplager anbefaler vi 1 Norvia Menopause shake om dagen

2 om dagen - ved overgangsplager anbefaler vi 2 Norvia Menopause shake om dagen, morgen og kveld.


Norvia Menopause er godt for:


Hormonell aktivitet

Vitamin B6 bidrar til å regulere hormonell aktivitet.
Reduserer tretthet og utmattelse
Vitamin B12, B6 og magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt til normal energiomsetning.
Benbygning og tenner
Vitamin D og K, kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normal benbygning. Vitamin D, kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normale tenner.
Muskler
Proteiner bidrar til å opprettholde muskelmassen, mens vitamin D, kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
Nervesystem
Vitamin B6, B12 og magnesium bidrar til nervesystemets normale funksjon samt normal psykologisk funksjon.
Hjerte
Vitamin B1 (tiamin) bidrar til hjertets normale funksjon. I tillegg bidrar vitamin B6 og B12 til å opprettholde normale røde blodlegemer.
Immunsystem
Vitamin D, B6 og B12 bidrar til immunsystemets normale funksjon.