Nyhet! Endelig en velsmakende plantebasert måltidsshake for deg som vil ned i vekt!

Norvia Ice Vanilla scoret 4,2 av 5 stjerner i kundeundersøkelse, smak og metthetsfølelse trekkes frem og scorer svært høyt. (Kundeundersøkelse November 2021)


“Etter å ha prøvd deres produkt i 1 uke, har vekten min minsket med 2 kg, så dette virker lovende.👍😊”

“Velmakende, tar veldig kort tid å få i seg, selv travle syvsovere rekker frokost!”

“Overrasket hvor god smaken er og hvor lett den løser seg opp i væsken👍”


Bestill Norvia Nutrition i dag med 30% rabatt!


Norskutviklet – basert på 30 års forskning!

Norvia Nutrition velsmakende shake er et norskutviklet produkt basert på 30 år med forskning og utvikling. Produktet har blitt videreutviklet over flere stadier og har sitt utspring i et sterkt forskningsmiljø. Norvia Nutrition er en plantebasert, velsmakende og mettende shake med høyt innhold av vegetariske proteiner og fiber, alle essensielle aminosyrer, vitaminer og mineraler – og kun 140 kalorier! Helt perfekt for deg som ønsker en vektreduksjon eller å opprettholde en vektreduksjon.

“Mat er kilo, men trening er gram»

Trening er viktig for helsen, men det som har mest betydning for vekten din er hva du spiser og hvor mye. “Hemmeligheten” med å lykkes med varig vektnedgang er gode vaner du kan leve med – derfor velger du selv hva du vil spise ved siden av Norvia Nutrition. Men du bør også vurdere å gjøre endringer i livet ditt som vil hjelpe deg å holde vekten på lang sikt. Økt aktivitetsnivå vil bidra positivt.


Norvia Nutrition inneholder kun 140 kalorier per shake for å hjelpe deg med å enkelt redusere energiinntaket hver eneste dag. Hver shake har et høyt innhold av proteiner og fiber, samt 26 nødvendige vitaminer og mineraler som et normalt måltid skal gi deg for at kroppen skal fungere best mulig. For vektreduksjon anbefales det å bytte ut 2-3 måltider daglig med Norvia Nutrition.

Når du har gått ned de kiloene du ønsket, er det viktig at du fortsetter å holde fokus på de gode vanene. Å holde vekten er nemlig det som er mest utfordrende for de fleste. Derfor anbefaler vi å fortsette med 1-2 shaker daglig, slik at du enkelt kan holde på målet ditt.


6 gode grunner til å prøve Norvia

  1. Enkel og trygg måte å gå ned i vekt på!
  2. Spesifikke ratioer mellom karbohydrater, proteiner, fettstoffer og fibre, basert på kliniske erfaringer og studier.
  3. Smaker godt! Ingen kompromiss på smak og konsistens!
  4. Mettende! Et måltid i seg selv.
  5. Ferdige porsjonspakninger; ta med overalt.
  6. Fri for gluten, søtningsstoffer og meieriprodukter!

Bestill Norvia Nutrition i dag med 30% rabatt!

De over 40 bør tenke på proteininntaket

Det er en myte at protein bare er for kroppsbyggere. Protein spiller en viktig rolle i omtrent alle kroppslige prosesser du kan tenke deg, fra celle reparasjon til hormonproduksjon, hårvekst til immunsystemet.

Les mer

Maten du bør spise for å gå ned i vekt

Vil du ned i vekt er det viktig med en bevisstgjøring av hva som er dine utfordringer, og hvilken adferd du spesifikt bør ta tak i.


Les mer

Vår egen ernæringsrådgiver!

Lise-Lotte Ask-Henriksen er livsstil og ernæringsrådgiver med lang erfraring i å veilede kvinner og menn rundt kosthold og sunnere livsstil.


Les mer