Nyhet! Endelig en velsmakende plantebasert måltidsshake for deg som vil ned i vekt!

Norvia Nutrition er en fiks ferdig plantebasert, velsmakende og mettende shake med høyt innhold av proteiner, fiber, vitaminer og mineraler - og kun 140 kalorier. Helt perfekt for deg som ønsker en vektreduksjon eller å opprettholde en vektreduksjon.


Heidi Fjærli, en av deltakerne i testpanelet vårt sa følgende: “Smaken og konsistensen er helt topp, samtidig som jeg får masse energi og det holder meg mett uten at jeg får den tunge følelsen i magen.”


Bestill Norvia Nutrition i dag med 30% rabatt!


Norskutviklet – basert på 30 års forskning!
Norvia Nutrition velsmakende shake er et norskutviklet produkt basert på 30 år med forskning og utvikling. Produktet har blitt videreutviklet over flere stadier og har sitt utspring i et sterkt forskningsmiljø. Norvia Nutrition er en plantebasert, velsmakende og mettende shake med høyt innhold av vegetariske proteiner og fiber, alle essensielle aminosyrer, vitaminer og mineraler – og kun 140 kalorier! Helt perfekt for deg som ønsker en vektreduksjon eller å opprettholde en vektreduksjon.

Høyt fiberinnhold gir god metthetsfølelse

Norvia Nutritions hovedingrediens er belgfrukten soya som med sitt høye innhold av fiber gir en svært god metthetsfølelse. Fiber bedrer fordøyelsen og stabiliserer tarmfloraen, som igjen aktiverer de øvrige næringsstoffene i soya. Soya har også et komplett proteininnhold, er naturlig rik på B-vitaminer, jern, sink, antioksidanter, flerumettede fettsyrer som omega-3, alle essensielle aminosyrer og et fullt spekter av 26 vitaminer og mineraler.


“Mat er kilo, men trening er gram»

Trening er viktig for helsen, men det som har mest betydning for vekten din er hva du spiser og hvor mye. “Hemmeligheten” med å lykkes med varig vektnedgang er gode vaner du kan leve med.
Norvia Nutrition inneholder kun 140 kalorier per shake for å hjelpe deg med å enkelt redusere energiinntaket hver eneste dag. For vektreduksjon anbefales det å bytte ut 2-3 måltider daglig med Norvia Nutrition.

6 gode grunner til å prøve Norvia

  1. Smaker godt! Ingen kompromiss på smak og konsistens!
  2. Fri for gluten, søtningsstoffer og meieriprodukter!
  3. Ferdige porsjonspakninger; ta med overalt.
  4. Mettende! Et måltid i seg selv.
  5. Spesifikke ratioer mellom karbohydrater, proteiner, fettstoffer og fibre, basert på kliniske erfaringer og studier.
  6. Enkel og trygg måte å gå ned i vekt på!


Bestill Norvia Nutrition i dag med 30% rabatt!

Lanseringen av Norvia VLCD Salty Caramel gikk over all forventning!

Med to smaksvinnere på laget så er det naturlig at kundene våre ønsker begge to! Vi har derfor satt sammen en pakke med både Salty Caramel og Ice Vanilla.

Les mer

Innovativ og lekker shaker!

Den beste måten måten å drikke Norvia shaker er med en Shakesphere Tumbler! Lekkert design og super pratisk, god å drikke av og lett å rengjøre!


Les mer