NORVIA MENOPAUSE - EN NYVINNING FOR KVINNER I OVERGANGSALDEREN!

Norvia Menopause er en velsmakende plantebasert shake som tas daglig for å redusere plager knyttet til overgangsalder. 


Shaken er utviklet med tanke på kvinner som nærmer seg, eller er i overgangsalderen og inneholder soyaisoflavoner, fermentert soya, soyaproteiner, soyafiber, vitaminer og mineraler tilpasset kvinner i overgangsalderen. På grunn av det naturlige innholdet i Norvia Menopause kan man på en trygg, sikker og enkel måte prøve seg frem til om denne nyvinnende, og velsmakende shaken kan bidra til å redusere dine ubehag og plager. Norvia Menopause inneholder ingen kunstige søtningsstoffer, ingen melkeprodukter, er GMO fri og glutenfri. 


Bestill Norvia Menopause her!

Overgangsalder

Hetetokter, humørsvingninger, underlivsplager og søvnvansker. De fleste kvinner er klar over de vanligste plagene som kan oppstå når overgangsalderen slår til, som gjerne er noen år før menstruasjonen opphører helt.
Overgangsalderen kommer vanligvis gradvis ettersom hormonnivåene begynner å endre seg i løpet av perioden som kalles perimenopause. Hetetokter, nattesvette og endringer i humør, tretthet og utmattelse kan være små for noen mennesker, og de kan påvirke livskvaliteten betydelig for andre.


Bestill Norvia Menopause her!

Om Norvia Menopause

Norvia Menopause er vitenskapelig utviklet med tanke på kvinner som nærmer seg eller er i overgangsalderen. Produktet er plantebasert og vegansk, og inneholder planteøstrogenet soya isoflavoner og fermentert soya. Isoflavoner er kjent som "fytoøstrogener" og kan gi østrogenlignende effekter – helt naturlig. Derfor er de brukt i kosttilskudd for lindring av symptomer i overgangsalderen. I tillegg inneholder Norvia Menopause viktige tilskudd av proteiner, fiber, vitaminer og mineraler tilpasset kvinner i overgangsalderen.


(Norvia Menopause inneholder ingen kunstige søtningsstoffer, ingen melkeprodukter, er GMO fri og glutenfri.)


Norvia Menopause er godt for:


Hormonell aktivitet

Vitamin B6 bidrar til å regulere hormonell aktivitet.
Reduserer tretthet og utmattelse
Vitamin B12, B6 og magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt til normal energiomsetning.
Benbygning og tenner
Vitamin D og K, kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normal benbygning. Vitamin D, kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normale tenner.
Muskler
Proteiner bidrar til å opprettholde muskelmassen, mens vitamin D, kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
Nervesystem
Vitamin B6, B12 og magnesium bidrar til nervesystemets normale funksjon samt normal psykologisk funksjon.
Hjerte
Vitamin B1 (tiamin) bidrar til hjertets normale funksjon. I tillegg bidrar vitamin B6 og B12 til å opprettholde normale røde blodlegemer.
Immunsystem
Vitamin D, B6 og B12 bidrar til immunsystemets normale funksjon.