«KVALITETEN PÅ SØVNEN BLE BEDRE!»

- Ellen Marie Sandvik, kunde Norvia Menopause

Norvia Menopause er en velsmakende plantebasert shake som tas daglig for å redusere plager knyttet til overgangsalder. 


Med tre unger ute av redet, lever Ellen et svært aktivt og innholdsrikt liv. Som utdannet muskelterapaut driver hun sin egen klinikk på bostedet sitt i Larvik, og brenner for «kropp og helse». Derfor er Ellen også svært opptatt å leve som hun praktiserer, og fritiden går ofte med til offroad sykling, yoga og styrketrening samt turer i fjellet og en årlig slalåmtur til alpene i Østerrike.

Med en travel hverdag har nattesøvnen vært viktig for Ellen, og hun har tidligere prøvd produkter som skulle hjelpe mot overgangsplager, uten at det har gitt de beste resultatene. 

Etter å ha brukt Norvia Menopause i to måneder er hun overbevist om at produktet har hjulpet henne med kvaliteten på nattesøvnen. 


Bestill Norvia Menopause her!

Færre hetetokter og bedre nattesøvn.

«Roer hodet veldig i forhold til tankekors og nattesøvn. Hjernestøy, spesielt om natten ble borte og kvaliteten på søvnen ble bedre, om ikke lengre. Hetetoktene ble også mildere,» er Ellen sin vurdering av Norvia Menopause.


Som den fagpersonen Ellen er så ville hun finne ut av om hennes erfaring med produktet var ekte eller ikke, så hun var nysgjerrig på hvor hurtig produktet virket. Hun kuttet ut bruken av Menopause i et par dager og merket at plagene kom tilbake. Så startet hun opp med Norvia Menopause igjen og merket effekten med én gang. «Instant effekt», som hun selv sier fornøyd.

«Norvia Menopause er absolutt et produkt jeg kan stå inne for,» avslutter hun.


Bestill Norvia Menopause her!

Om Norvia Menopause


Norvia Menopause er vitenskapelig utviklet med tanke på kvinner som nærmer seg eller er i overgangsalderen. Produktet er plantebasert og vegansk, og inneholder planteøstrogenet soya isoflavoner og fermentert soya. Isoflavoner er kjent som "fytoøstrogener" og kan gi østrogenlignende effekter – helt naturlig. Derfor er de brukt i kosttilskudd for lindring av symptomer i overgangsalderen. I tillegg inneholder Norvia Menopause viktige tilskudd av proteiner, fiber, vitaminer og mineraler tilpasset kvinner i overgangsalderen.


(Norvia Menopause inneholder ingen kunstige søtningsstoffer, ingen melkeprodukter, er GMO fri og glutenfri.)

Norvia Menopause er godt for:


Hormonell aktivitet

Vitamin B6 bidrar til å regulere hormonell aktivitet.
Reduserer tretthet og utmattelse
Vitamin B12, B6 og magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt til normal energiomsetning.
Benbygning og tenner
Vitamin D og K, kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normal benbygning. Vitamin D, kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normale tenner.
Muskler
Proteiner bidrar til å opprettholde muskelmassen, mens vitamin D, kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
Nervesystem
Vitamin B6, B12 og magnesium bidrar til nervesystemets normale funksjon samt normal psykologisk funksjon.
Hjerte
Vitamin B1 (tiamin) bidrar til hjertets normale funksjon. I tillegg bidrar vitamin B6 og B12 til å opprettholde normale røde blodlegemer.
Immunsystem
Vitamin D, B6 og B12 bidrar til immunsystemets normale funksjon.