INNOVATIV OG LEKKER SHAKER!

Nå har vi endelig fått den innovative Shakesphere Tumbler shaker på lager!

Shakesphere Tumbler er en shakerflaske av svært høy kvalitet, anvendbar og praktisk. Shakerflaskens runde form sørger for at pulver eller matrester ikke setter seg fast i hjørner eller kanter inne i flasken, noe som gjør den enkel å rengjøre (Kun håndvask). Den spesielle kapselformen sørger også for å blande innholdet på en svært god måte, slik at du ikke trenger å ha blandekule eller nett for å unngå klumper.

Shakesphere er enkel å fylle og tømme, og ikke minst så er den utrolig god å drikke av! Shakerens solide konstruksjon gjør at den er lett å ta med på både tur og trening!


Vi kan tilby denne shakeren til Norvia kunder til en svært hyggelig pris, kun 198,- + frakt 49,- (normal pris kr. 398.-)


Klikk her for å bestille Shakesphere tumbler!

Shakespher shakers med patentert design!
ShakeSphere Tumblers indre kapselform som består av 2 motstående halvkuler skaper en sentrifugalkraft som bryter ned alt pulver og blandinger med letthet - og etterlater NULL avfall og NULL søl.

Ingen innvendige hjørner sørger for enkelt renhold!

Den vitenskapelig utformede kapselen har blitt testet millioner av ganger for å sikre at rengjøring er like enkelt som å blande. Den patenterte kapselformen gjør blandingen ved å kontinuerlig sende ingrediensene rundt kapselen uten å sette seg fast i hjørner.

Robust materiale og ingen lekkasjer! 

Shakespher shaker kommer med et skyvelokk som er trygt og lekkasjesikkert. Det vil ikke dryppe på klærne dine eller stikke deg i øynene under bruk. Laget av BPA-fri plast, er ShakeSpheres robuste og robuste design frysesikker. PS Tåler IKKE oppvaskmaskin!


Lett å rengjøre!

POPULÆRT NÅ