Nyhet! Velsmakende lavkalorishake for deg som vil ned i vekt!

Heidi Fjærli, en av deltakerne i testpanelet vårt sa følgende:

“Smaken og konsistensen er helt topp, samtidig som jeg får masse energi og det holder meg mett uten at jeg får den tunge følelsen i magen.”


Norvia Nutrition er en norskutviklet, plantebasert måltidsshake som er velsmakende og mettende. Den inneholder høye nivåer av proteiner, fiber, samt vitaminer og mineraler, og kun 140 kalorier per porsjon. 


Prøv vår smakspakke!

Med to smaksvinnere på laget så er det naturlig at kundene våre ønsker begge to! Vi har derfor satt sammen en pakke med både Salty Caramel og Ice Vanilla.


Bestill Norvia med 30% rabatt, klikk her!

“Mat er kilo, men trening er gram»

For å lykkes med varig vektreduksjon er det viktig å ha et balansert kosthold med fokus på å redusere inntaket av kalorier. Dette kan gjøres ved å bytte ut 2-3 måltider daglig med Norvia Nutrition, samt å vurdere endringer i livsstilen for å holde vekten på lang sikt. Trening er også viktig for helsen, men hva man spiser og hvor mye man spiser har mest betydning for vekten. Det viktigste er å finne gode vaner man kan leve med.


Norvia scorer høyt i kundetest

Ice Vanilla shake scoret 4,2 av 5 stjerner i kundeundersøkelse, smak og metthetsfølelse trekkes frem og scorer svært høyt. (Kunde test November 2021)


Etter å ha prøvd deres produkt i 1 uke, har vekten min minsket med 2 kg, så dette virker lovende.😊”

“Velsmakende, tar veldig kort tid å få i seg, selv travle syvsovere rekker frokost!”

“Overrasket hvor god smaken er og hvor lett den løser seg opp i vann👍”


Bestill her!

Norvia utviklet over 30 år

Norvia Nutrition er basert på 30 år med forskning og utvikling og har en hovedingrediens av belgfrukten soya, som gir en svært god metthetsfølelse takket være sitt høye fiberinnhold. Soya er også naturlig rik på en rekke næringsstoffer, inkludert B-vitaminer, jern, sink, antioksidanter, omega-3 fettsyrer, alle essensielle aminosyrer, og et fullt spekter av 26 vitaminer og mineraler.


6 gode grunner til å prøve Norvia

  1. Smaker godt! Ingen kompromiss på smak og konsistens!
  2. Fri for gluten, søtningsstoffer og meieriprodukter!
  3. Ferdige porsjonspakninger; ta med overalt.
  4. Mettende! Et måltid i seg selv.
  5. Spesifikke ratioer mellom karbohydrater, proteiner, fettstoffer og fibre, basert på kliniske erfaringer og studier.
  6. Enkel og trygg måte å gå ned i vekt på!


Bestill Norvia Nutrition i dag med 30% rabatt!

Lanseringen av Norvia VLCD Salty Caramel gikk over all forventning!

Med to smaksvinnere på laget så er det naturlig at kundene våre ønsker begge to! Vi har derfor satt sammen en pakke med både Salty Caramel og Ice Vanilla.

Les mer

Innovativ og lekker shaker!

Den beste måten måten å drikke Norvia shaker er med en Shakesphere Tumbler! Lekkert design og super pratisk, god å drikke av og lett å rengjøre!


Les mer