Kontakt

Hei, hvis det er noe du lurer på eller trenger hjelp til så er du velkommen til å ta kontakt med vår hyggelige kundeservice!
Vi kan hjelpe deg med:
- spørsmål relatert til produktene
- bestilling eller endring av forsendelser
- generelle tilbakemeldinger


Kundesenter:
Norvia Nutrition Nordic
Postboks 94
1556 Son


Organisasjonsnummer: 826 656 492MVA


E-post: info@norvia.com

Noen av spørsmålene du kanskje har vil du også finne svar på her:

OFTE STILTE SPØRSMÅL


Hvordan kan jeg bestille flere eller færre pakker med Norvia Nutrition?

Hvis du som medlem har bestilt ett abonnement med 28 poser til 4 ukers forbruk, og ønsker å øke antall porsjoner per dag til, to, tre eller flere, kontakt vår Kundeservice på enten telefon eller epost.


Du gjør det på samme måte hvis du ønsker å redusere dine månedlige forsendelser ned til for eksempel en eller to porsjoner pr. dag.


Kan jeg få forskjellige smaker i mine forsendelser?

Norvia Nutrition shakes finnes i forskjellige smaker:

Salty Caramel, en frisk og rund karamellsmak med et hint av salt.

Ice Vanilla, den er ikke for søt, men med den gode karakteristiske fyldige vaniljesmaken. Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å bytte til en annen smak i din neste forsendelse.


Med tanke på vekttap; hvorfor er et måltid basert på lavkalori viktig?

Norvia Nutrition gir alle de viktige næringsstoffene en person trenger i et måltid, men har et veldig lavt kaloriinnhold. Det er derfor det er så effektivt for folk som vil redusere eller opprettholde vekten, avhengig av hvor mange måltid man erstatter om dagen. Norvia Nutrition fungerer også utmerket som et mellommåltid.


Er Norvia Nutrition plantebasert?

Norvia Nutrition shakes er plantebaserte, ikke-GMO, fri for meieriprodukter, og uten kunstige søtningsmidler. Norvia Nutrition shakes inneholder ikke ingredienser som er UHT (Ultra High Temperature) behandlet. Norvia Nutrition er nøye sammensatt, slik at de gir alle nødvendige og viktige næringsstoffer kroppen trenger, samt spesifikke forhold mellom makro- og mikronæringsstoffer som sikrer at ikke muskelmasse går tapt.


Hva inneholder Norvia Nutrition shakes?

Norvia Nutrition shakes inneholder proteiner, fiber, karbohydrater, fettsyrer, mineraler og vitaminer som kroppen din trenger for å fungere optimalt. Med Norvia Nutrition shakes har du alt du trenger i et måltid. Enkelt, praktisk, tidsbesparende, god smak og plantebasert.


Hvilken proteinkilde er brukt i Norvia Nutrition shakes?

Norvia Nutrition inneholder soyaprotein som er et plantebasert protein rik på aminosyrer. Soya har en fordel i forhold til andre plantebaserte proteiner fordi det inneholder en komplett aminosyreprofil. Dermed er soyaprotein det eneste planteproteinet som ernæringsmessig er sammenlignbart med animalske proteiner. Norvia®-produkter inneholder soyaproteinisolat som er den reneste typen soyaprotein, og leverer alle aminosyrer, inkludert de 9 essensielle aminosyrene som folk trenger å ta gjennom kostholdet.


Norvia Nutrition shakes inneholder karbohydrater fordi kroppen trenger det!

Vi har valgt å bruke fruktose i Norvia Nutrition shakes. Vår forskning har vist at det er nødvendig å balansere forholdet mellom proteiner, karbohydrater (med sukker fra fruktose) og essensielle fettsyrer for å bevare muskelmasse under vektreduksjon. Muskelmasse vil kunne gå tapt med en svært lav kalori diett. Både muskelceller og celler i sentralnervesystemet foretrekker blodsukker som energikilde for stoffskiftet, og hvis kroppen ikke får sukker fra fruktose, vil kroppen bryte ned for mye protein fra muskelmassen som glukose.