Kikertomelett med spinat, squash og tomat

Lorem ipsum dolor sit amet, errem assentior eam ex. Vix id agam torquatos, ius at vidit aliquip.


Ingredienser

  • 2 ss olje til steking, f.eks. grønnsak eller solsikke
  • 1 stor løk, hakket
  • 900g gulrøtter, skrelt og grovhakket
  • 1 ts fersk ingefær, revet
  • 1 liter grønnsaks buljong
  • juice av 2-3 appelsiner (ca. 150 ml)
  • Rømme, ferske koriander eller ferske persilleblader, hakket, til servering (valgfritt)
  • salt og pepper

Metode:

Forberedelsestid: 10 min

Steketid: 30 min


  1. Forberedelsestid: 10 min
  2. Steketid: 30 min
  3. Varm opp oljen i en stor panne. Tilsett løken og stek på mild varme i 10 minutter til den er myk. Tilsett gulrøtter og ingefær og rør for å kombinere.
  4. Tilsett lageret. Kok opp, senk varmen og la det surre i 20 minutter, til gulrøttene er gjennomstekte.
  5. Blitz blandingen i en kjøkkenmaskin eller blender. Gå tilbake til pannen, tilsett appelsinjuice og varm den forsiktig opp igjen.
  6. Serveres med en rømme, hakkede urter (valgfritt).