Vi bruker cookies
OK
Vognen din er tom

Kikertomelett med spinat, squash og tomat
Lorem ipsum dolor sit amet, errem assentior eam ex. Vix id agam torquatos, ius at vidit aliquip.
Ingredienser
- 2 ss olje til steking, f.eks. grønnsak eller solsikke
- 1 stor løk, hakket
- 900g gulrøtter, skrelt og grovhakket
- 1 ts fersk ingefær, revet
- 1 liter grønnsaks buljong
- juice av 2-3 appelsiner (ca. 150 ml)
- Rømme, ferske koriander eller ferske persilleblader, hakket, til servering (valgfritt)
- salt og pepper
Metode:
Forberedelsestid: 10 min
Steketid: 30 min
- Forberedelsestid: 10 min
- Steketid: 30 min
- Varm opp oljen i en stor panne. Tilsett løken og stek på mild varme i 10 minutter til den er myk. Tilsett gulrøtter og ingefær og rør for å kombinere.
- Tilsett lageret. Kok opp, senk varmen og la det surre i 20 minutter, til gulrøttene er gjennomstekte.
- Blitz blandingen i en kjøkkenmaskin eller blender. Gå tilbake til pannen, tilsett appelsinjuice og varm den forsiktig opp igjen.
- Serveres med en rømme, hakkede urter (valgfritt).