Om oss


Norvia Nutrition er grunnlagt av Dr. Lars Høie og utvikler, produserer og markedsfører plantebaserte produkter i helse og ernæringssegmentet. Produktene er basert på flere tiår med forskning og utvikling, hvor helse og livsstilsplager har stått i fokus.
Lars Høie har forsket og utført kliniske studier på en rekke kombinasjoner av ulike soyakomponenter. Dette har resultert i en serie naturlige, svært effektive ernærings-produkter med dokumentert effekt. Totalt har Lars Høie over 30 publiserte kliniske studier.
Den grunnleggende filosofien til Høie har hele tiden vært å bidra mest mulig til en sunn livsstil og helse blant folk flest; basert på vitenskapelig dokumentasjon og naturlige ingredienser.Resultatet er Norvia Nutrition velsmakende shaker

Norvia Nutrition er plantebaserte, velsmakende og mettende shaker med høyt innhold av vegetariske proteiner og fiber, alle essensielle aminosyrer, vitaminer og mineraler – og lavt kaloriinnhold! Helt perfekt for deg som ønsker en trygg, men rask vektreduksjon, opprettholde en vektreduksjon eller lever et aktivt liv med trening og aktivitet og trenger raskt påfyll av proteiner og karbohydrater.

Perfekt balanse mellom næringsstoffene
Vi har gjennom kliniske erfaringer og kliniske studier funnet frem til spesifikke ratioer mellom karbohydrater, proteiner, fettstoffer og fibre i tillegg til tilførsel av essensielle mineraler og vitaminer, som gjør at kroppen ikke bryter ned for mye muskelmasse med en lavkalori diett.
Det er nødvendig å tilføre kroppen karbohydrater for å unngå tap av for mye muskelmasse ved inntak av lav kaloridiet. Både hjernen (som forbruker 25% av blodsukker) og musklene foretrekker å bruke karbohydrater som energikilde, og hvis dette ikke finnes i tilstrekkelig mengde vil kroppen starte med å bryte ned protein fra muskler.

Protein er en nødvendig del av kosten vår og spiller en avgjørende rolle i kroppen. Proteiner bidrar til å opprettholde muskelmassen og består av aminosyrer, også kalt kroppens byggeklosser. Aminosyrer spiller en avgjørende rolle i så og si alle biologiske prosesser i kroppen.
I tillegg er Norvia’s velsmakende shaker glutenfrie, inneholder ingen melkeprodukter og kun naturlige søtningsstoffer, og passer for vegetarianere.
Produktene Norvia tilbyr er eksepsjonelle, i verdensklasse både når det gjelder ingredienskvalitet, effektivitet og smak.