"Smak og konsistens er helt topp"

Heidi Fjærli (48) befant seg på et sted i livet hvor vekten hadde tatt overhånd, og det resulterte i at hun ikke hadde det bra. Hun hadde ømme knær, og det var vanskelig å bevege seg og gjøre det hun selv ønsket. Heidi ønsket å være den beste versjonen av seg selv, for sin sønn og sine kommende barnebarn.


 I over 3 måneder har Heidi tatt Norvia Nutrition som hun raskt har blitt begeistret for. Hun sier hun har prøvd det meste der ute, men mye har kroppen reagert på, enten det har vært oppblåst mage, dårlig smak, lagt seg som en klump i magen eller gitt lite energi. Norvia Nutrition er plantebasert, helt uten gluten- og meieriprodukter og GMO. Dette har Heidi lett lenge etter og ønsket derfor å prøve Norvia Nutrition.


Bestill Norvia Nutrition i dag med 30% rabatt!


«Smaken og konsistensen er helt topp, samtidig som jeg får masse energi og det holder meg mett uten at jeg får den tunge følelsen i magen» sier Heidi begeistret.


Porsjonspakkene gjør det utrolig enkelt

Heidi jobber som sikkerhetsvakt på den lokale flyplassen, det betyr at hun står på bena hele dagen og det kan være veldig hektisk til tider. Det har da vært helt perfekt å ha Norvia Nutrition porsjonspakken tilgjengelig, det er bare å ha posen i en flaske med vann, riste og drikke. Det har gitt henne god metthetsfølelse i flere timer, et klart hode og energinivået har holdt seg stabilt. «Porsjonspakkene gjør det utrolig enkelt å ha med seg, uten at det blir mye søl eller tar opp mye plass, alt jeg trenger er en flaske med vann å ha pulveret i,» sier Heidi.


Livsstilsendring

Heidi ble farmor noen år tilbake, og hun ønsket å være en farmor som kunne leke og være med barnebarna uten at kroppen og helsen skulle stoppe henne. Dette forsterket hennes motivasjon til livsstilsendringer som sakte, men sikkert har ført henne nærmere og nærmere målet sitt. Hun er nå 48 år og er kun 3 kg unna det neste målet sitt.

Heidi begynte med et mål på å gå 10 minutter hver dag, for hun visste at dørstokkmila var den hardeste, og når hun først kom seg ut gikk hun ofte lengre. Nå har hun som mål å være ute i minst 30 minutter hver dag.


Bestill Norvia Nutrition i dag med 30% rabatt!


Heidi har en del matallergier, samt gluten- og laktoseintoleranse, det har ført til utfordringer i kostholdet, men med god støtte fra mannen sin, har de sammen blitt flinke til å lage hjemmelaget mat hver dag. Næringsrik mat har vært viktig for Heidi, og Norvia Nutrition har nå bidratt til at hun kan fortsette det sunne kostholdet på en enkel måte.

Heidi har fortsatt med Norvia Nutrition. Hun sier at «det føles godt for kroppen, man kjenner at det er helt naturlig ingredienser uten tilsetningsstoffer og søtning, dette gir kroppen god næring gjennom dagen». Når Heidi får i seg riktig næring på jobb, bidrar det til at hun har mer energi og overskudd etter jobben også, det passer bra for Heidi som er så glad i å gå på tur i skogen, og å leke med barnebarna sine.


De over 40 bør tenke på proteininntaket

Det er en myte at protein bare er for kroppsbyggere. Protein spiller en viktig rolle i omtrent alle kroppslige prosesser du kan tenke deg, fra celle reparasjon til hormonproduksjon, hårvekst til immunsystemet.

Les mer

Maten du bør spise for å gå ned i vekt

Vil du ned i vekt er det viktig med en bevisstgjøring av hva som er dine utfordringer, og hvilken adferd du spesifikt bør ta tak i.


Les mer

Hva er viktig i forbindelse med slanking

Når du blir eldre begynner kroppen din å gjennomgå endringer Man er ofte mindre fysisk uten at appetitten går tilsvarende ned, og dermed reduseres kroppens muskelmasse og kroppens energibehov er mindre. 

Les mer